Τσιγάρα κάνναβης θα πωλούνται στην Ελβετία στα… σούπερ-μάρκετ!

Τσιγάρα κάνναβης θα πωλούνται στην Ελβετία στα… σούπερ-μάρκετ!

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 10:54

Τοπική εταιρεία παρασκευής προϊόντων καπνού στην Ελβετία έφτιαξε το τσιγάρο στο οποίο, όπως υποστηρίζει, υπάρχει η σωστή ποσότητα κάνναβης για να είναι μόνο ευεργετικό το κάπνισμα της.

Η εταιρεία με την επωνυμία Koch & Gsell, διαφημίζει στην ιστοσελίδα της το πρώτο τσιγάρο καπνού και κάνναβης και αναφέρεται σε «φυσικό μείγμα των δυο ουσιών που αναπτύσσουν ένα μπουκέτο από ήπια, γλυκά και πικάντικα αρώματα που αποπνέουν το αλάνθαστο άρωμα της κάνναβης».

Στο ερώτημα αν ένα τέτοιο τσιγάρο είναι νόμιμο, η εταιρεία απαντά «φυσικά είναι νόμιμο» και αναφέρει ότι το τσιγάρο της διαθέτει υψηλά ποσοστά κανναβιδιόλης (CBD), μιας ουσίας στην οποία αποδίδονται διάφορα ευεργετικά αποτελέσματα, όπως η ανακούφιση από πόνους, η καταπολέμηση του άγχους κτλ.

Ήδη ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο των τσιγάρων Heimat για 20 δολάρια στα περίπτερα και από το σάιτ της εταιρείας, ενώ σύντομα το προϊόν θα υπάρχει και στα ράφια μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας.

Τα τσιγάρα αυτά είναι τόσο δημοφιλή ήδη που η εταιρεία δυσκολεύεται να χειριστεί όλες τις παραγγελίες.

Στην Ελβετία συζητείται η αποποινικοποίηση της κάνναβης, ενώ δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα η παραγωγή και κατανάλωση μέχρι δέκα γραμμαρίων κάνναβης που τιμωρείται μόνο με πρόστιμο. Πάντως, η εταιρεία παραγωγής των Heimat προειδοποιεί τους πελάτες της να μην μεταφέρουν τα τσιγάρα στο εξωτερικό για να μην αντιμετωπίσουν ποινική διαδικασία.

 

https://e-kafeneio.gr

Read 1275 times
Login to post comments

Μικρή Λιανική

  • Λαθρεμπόριο
  • Καπνοβιομηχανίες
  • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Post by Super Admin
- Ιουλ 27, 2017
Αρχηγός της «μαφίας των τσιγάρων» ένας 49χρονος - Εμπλέκονται και άλλοι δεκάδες αλλά όλοι έμειναν ...
Post by Super Admin
- Ιουλ 24, 2017
Μεγάλες κόντρες με έντονο παρασκήνιο και άρωμα γυναίκας έχει ξεσπάσει στην καπνοβιομηχανία Καρέλιας. Οι έριδες, ...
Post by Super Admin
- Ιουν 23, 2017
Μετά την επιτυχημένη πορεία του σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η JTI παρουσιάζει και στην ελληνική αγορά το LOGIC: ένα ...

Εγγραφή Μελών

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…